Berăria Hanul cu Tei

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Bar, Restaurant
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Vin:10:00 - 02:00
Sam:10:00 - 04:00
Dum:10:00 - 02:00

Informații de contact

Telefon: 0727 571 371
E-mail:
Adresa: București, Sector 1, str. Blănari, nr. 5-7

Facilități

Grătar
Wi-Fi
Terasă

Specialitatea casei

Coaste de porc în sosul casei, Cartofi hanul cu tei, Aripioare de pui în sosul casei, Burger Black Angus, Papanași

Descriere:

Hanul cu Tei este astazi unul dintre putinele hanuri din Bucurestii de alta data care mai pastreaza din caracteristicile si pitorescul vremurilor de atunci. Ceea ce atesta documentele, se poate vedea si astazi. Intrarea in Hanul cu Tei se face in continuare atat din strada Blanari, cat si din strada Lipscani, curtea este pavata cu piatra de rau si are dispuse pravalii pe ambele parti, iar deasupra gangului de la intrare sunt foarte bine conservate initialele proprietarilor de atunci A.P. si S.P.

Hanul cu Tei este considerat unul dintre cele mai interesante si incarcate de valoare istorica obiective turistice din Bucuresti. Alaturi de Hanul Gabroveni, Hanul lui Manuc, Cafeneaua Veche sau Palatul Voievodal, este una dintre constructiile reprezentative pentru arhitectura romaneasca veche si totodata unul din putinele locuri in care se pastreaza o atmosfera cu totul aparte.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul