Spectacolul "O noapte furtunoasa" de Ion Luca Caragiale

Imagini

Informații

Descriere

Regizorul Alexandru Nagy marturiseste:
Cu “O noapte furtunoasă” pot sã spun cã închid un cerc sau un ciclu al titlurilor “porte-bonheur” pentru cã în 2003 cu ocazia anului Caragiale am realizat prima montare si debutul meu in teatrul de amatori, la vârsta de 13 ani, regizandu-i pe colegii mei de clasa si interpretandu-l pe Jupân Dumitrache. La 19 ani distanta, aceasta montare inspiratã de atmosfera “Peaky Blinders” aduce în fața publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și se dorește a fi o punte între generații.
Demistificată și interpretată într-o cheie modernă, la granița dintre teatru și film dar păstrând intact textul lui Nenea Iancu, această variantă ne permite să intrăm adânc în ițele amoroase încâlcite din spatele poveștii pe care o știm cu toții. Dar cât de bine o știm?

Cât de sigur Jupân Dumitrache este orbit de gelozie. Ce legături mai există între Nenea Nae și Veta? Răspunsurile le veți descoperi numai abandonându-vă complet în această propunere, petrecând cu noi o noapte într-adevăr furtunoasă în care sigur, totul se termină cu bine. A fost o reală plăcere revizitarea acestei capodopere în compania atât de selectă a actorilor totali ce întrupează persoanele lui Caragiale

Distributie

Alexandru Nagy - Regizor

Aurelian Temișan - Jupan Dumitrache

Ovidiu Cuncea- Nae Ipistatul

Adrian Nartea - Chiriac

Monica Davidescu - Veta

Monica Odagiu- Zita

Cosmin Vijeu- Rica Venturiano

Radu Ștefan Bănică- Spiridon


Scenografia: Gabi Albu

Costumele: Elida Toma

Foto: Horia Stan

Scenografia: Gabi Albu

Costumele: Elida Toma

Foto: Horia Stan

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?