Spectacolul "Mai dulce ca mierea"

Imagini

Informații

Data: 2 Martie 2024, 20:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 1 Aprilie 2023, 18:00 Sâmbătă
  • 12 Noiembrie 2022, 20:00 Sâmbătă
  • 25 Septembrie 2022, 19:00 Duminică

Descriere

“Mai dulce ca mierea” este un spectacol în care se regăsesc texte din întreaga operă a lui I. L. Caragiale (schițe, piese de teatru, scrisori, poezii), toate fiind încadrate ca făcând parte dintr-o singură poveste, în care 3 actori interpretează mai multe personaje, toată acțiunea fiind localizată într-o gară. Timpul acțiunii poate fi oricare.
Situațiile se schimbă mereu, personajele apărând fiecare la birtul din gară, întâlnindu-se acolo, dezbătând diferite probleme, exprimându-și opiniile și emoțiile. Un spectacol despre omenescul din noi.

Distributia: Bogdan Costea, Iulian Sfircea si Andrei Bratu.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?