Punguța cu doi bani - Spectacol de teatru Interactiv

Imagini

Informații

Data: 6 Aprilie 2024, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Era odată o bătrână și un bătrân. Bătrâna avea o găină care făcea ouă de două ori pe zi, în timp ce bătrânul avea un cocoș. Într-o zi, bătrânul îi cere bătrânei, pofticios, câteva ouă. Aceasta îi spune să-și pună pofta în cui și să-și bata cocoșul, așa cum a făcut ea cu găina. Bătrânul urmează sfatul, dar fără succes. Cocoșul hotărăște să fugă de acasă.

Pe drum, cocoșul găsește o punguță cu doi bani, dar înainte să ajungă acasă, este întâlnit de un boier care îi ia punguța. Supărat, cocoșul începe să strige după boier pentru a-și recupera punguța. Boierul îl aruncă într-o fântână, dar cocoșul scapă înghițind apa. Apoi, boierul îl aruncă într-un cuptor încins, dar cocoșul se salvează din nou. În cele din urmă, boierul îl închide într-o cireadă, dar cocoșul o înghite pe toată. Văzând că nu mai poate scăpa de el, boierul îi dă înapoi punguța cu doi bani.

La plecare, toate păsările din curte îl urmează pe cocoș. Așa ajunge cocoșul înapoi acasă la bătrân. Bătrânul este uimit de mărimea lui și începe să umple curtea cu păsări, boi, vaci și galbeni din burtă. Văzând asta, bătrâna își bate și ea găina, dar aceasta îi aduce doar o mărgea. Supărată, bătrâna o omoară și rămâne săracă.

Bătrânul milos, devenit bogat, o face pe bătrână găinăreasă.

Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.

Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Cand ? 6 aprilie, orele 11:00
Unde ? LumiLand - Teatru pentru Copii
Durata: 35 minute spectacolul/ 1h petrecerea
Varsta recomandata: +3 ani

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?