Miniricii & Prietenii lui KUKY– Copacul cu spectacole - COPACUL ÎNTELEPT

Imagini

Informații

Data: 2 Martie 2024, 11:00 Sâmbătă
Locul:Bucureşti, Asociația CONIL

Descriere

Timmy, chitaristul trupei, rămâne fără inspirație și nu poate să-si termine cantecul.
Afla despre Copacul Intelept unde, odata ajuns, sigur ii va reveni inspiratia. Porneste astfel într-o călătorie aventuroasă și se confruntă cu diverse situatii desprinse din fabule celebre: greierele și furnica, leul și maimuța, vulpea și strugurii, găina gătită cu penele păunului, întâlnindu-se cu celelalte personaje.
Ei invata despre prietenie, cum să-i ajute pe cei din jur, să nu-și atribuie merite false, să nu subestimeze pe nimeni și învață despre valorile adevarate ale vieții. Oare vor ajunge acolo unde vor?

Distributie: Sabina Mitrea, Virginia Vasilache, Cristi Dionise, Răzvan Răduță

 

Scenariul, regia, compoziție muzicală și versuri: Virginia Vasilache

 

Durata: 60 min

Recomandat copii cu varsta cuprinsa intre 2-12 ani.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?