În căutarea mărțișorului perfect

Imagini

Informații

Data: 2 Martie 2024, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Într-o lume plină de magie, soarele s-a coborât pe pământ, s-a transformat în regină și a avut o fiică, Floarea Soarelui. Aceasta, dornică să ofere un cadou perfect mamei sale, primește sfaturi de la diverse personaje magice.

Prin curaj și generozitate, adună simboluri magice – o potcoavă, un cosar și un trifoi – și primește un snur de la regina nordului. În final, Floarea Soarelui își exprimă recunoștința față de mama sa și oferă un dar însemnat, simbolizând curajul și puritatea sufletului său.

Într-o lume cu iz de basm, în care soarele parcă cobora pe pământ cu fiecare răsărit, o poveste cu adevărat remarcabilă a prins viață. Însăși lumina astrală s-a transformat într-o regină fermecătoare, iar din grația ei s-a născut o prețioasă fiică, botezată Floarea Soarelui. Fiindcă dorința de a-și onora mama era atât de puternică în inima sa, Floarea Soarelui a pornit într-o călătorie plină de aventuri și învățăminte.

În drumul său, a întâlnit personaje magice și înțelepte, de la care a primit îndrumări prețioase și lecții de viață. Prin curaj și generozitate, a adunat simboluri magice – o potcoavă pentru noroc și perseverență, un coşar pentru bunătate și grijă față de cei din jur, și un trifoi, simbol al fericirii și înfloririi. În plus, de la regina nordului a primit un snur, un simbol al puterii înfruntării provocărilor.

La finalul călătoriei sale, Floarea Soarelui și-a exprimat recunoștința față de mama sa, oferindu-i un dar de o frumusețe și semnificație aparte. Prin acest dar, ea a simbolizat curajul și puritatea propriei sale ființe, aducând astfel lumină și bucurie în inimile celor dragi.

 

Durata: 30 de minute spectacolul/ 1 h petrecerea

Varsta recomandata: 3+ ani

Dupǎ spectacol ne distram împreuna cu Prietenii LumiLunzi: muzica, dans, pictura pe fața.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?