Conu Leonida cu Ion Haiduc și Manuela Hărăbor

Imagini

Informații

Data: 7 Aprilie 2024, 19:00 Duminică
Locul:Bucureşti, Palatul National al Copiilor

Descriere

„CONU’ LEONIDA (1880 – 2023)” de Ion Luca Caragiale

Spectacolul “Conu Leonida” de Ion Luca Caragiale este o producție a Teatrului “Stela Popescu” București găzduită de Palatul Național al Copiilor.

Cum să fii fericit în viață?
Pare simplu atunci când ai un cămin primitor și comod, ceva bun de pus pe masă, o soție grijulie și bună gospodină sau un soț hâtru și cu experiență de viață... doar să nu te preocupe politica... Pentru că atunci, în cele mai întunecate momente ale nopții, fandacsia și ipohondria pot să izbească cu putere, de unde nu te aștepți...

Conu’ Leonida este un „monstru sacru” al lumii noastre teatrale. Dar înainte de a fi un monstru, este un om prins în plasa informațiilor care vin peste el din mass media, care îi distrug lui și Efimiței liniștea somnului și a gândului.
La 1880, ca și în 2023, asistăm la o veșnică poveste a societății noastre în care ”tot ce-i românesc nu piere”.

ECHIPA DE CREAȚIE:

Regia: Radu Popescu

Scenografia: Kimberly Vintilă

Muzica: Bogdan Marinescu

Multimedia:Diana Butnaru

 

DISTRIBUȚIA:

Conul Leonida – Ion Haiduc

Eftimița – Manuela Hărăbor

Safta / Bețivul – Ana Maria Ivan

 

Acces 12 +

Durată: 60 de minute, fără pauză

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?