Alice în Țara Minunilor - Spectacol de teatru Interactiv

Imagini

Informații

Data: 7 Aprilie 2024, 11:00 Duminică

Descriere

Salut, prieteni curioși! Vă pregătiți pentru o aventură magică? Ascultați cu atenție, pentru că vă voi povesti despre un spectacol interactiv minunat numit "Alice în Țara Minunilor"!

Aici, veți intra într-o lume plină de surprize și magie, unde nimic nu este așa cum pare! Vom explora împreună un univers plin de personaje fantastice și provocări amuzante.

Să ne alăturăm curajoasei Alice în această călătorie extraordinară și să descoperim împreună secretele și minunile acestei lumi magice!

Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.

Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Alice în Țara Minunilor - Spectacol de teatru INTERACTIV (reinterpretare)
Cand? 7 aprilie, orele 11:00
Unde? LumiLand - Teatru pentru Copii
Durata? 30-35 minute spectacolul/ 1h petrecerea
Varsta recomandata: +3 ani

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?