Filmul "Cine mă strigă?"

Imagini

Informații

Data: 1 - 8 Martie 2024
Program:
Vineri, 8 Martie 2024
Cinemateca Eforie:
17:00

Descriere

Cine mă strigă?
(1979)Cine mă strigă?

Regia
Letiția Popa
Cu
Marioara Sterian, Tora Vasilescu
Gen film
Dramă

Premiera în România
1979

Melodrama moralizatoare "de santier". Ina, o tânără de 19 ani acuzată de "comportament imoral", este trimisă la "reeducare" pe un şantier, unde se împrieteneşte cu alte două femei mai mature, învaţă să se integreze într-o comunitate şi să-şi găsească propriul drum.

"Filmul nu este lipsit de reale calitati" (Natalia Stancu).

"Regizoarea depaseste motivarea conformista, formarea omului nou pe santierul socialist, prin notatii marginale realist-umoristice" (Tudor Caranfil).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?