Viață Sănătate Mister Expo

Imagini

Informații

Data: 17 - 19 Mai 2024
Preț: Intrare liberă
Locul:Bucureşti, Unirea Shopping Center - București

Descriere

București va fi gazda unui eveniment unic și inedit în peisajul târgurilor și expozițiilor: ”Viață Sănătate Mister” (VSMExpo). Cu o locație privilegiată în inima Capitalei, la Unirea Shopping Center (fostul magazin Zara, str. Corneliu Coposu), expoziția, care va fi organizată în perioada 17-19 mai, promite să fie unul unic. Organizatorii estimează că peste 5000 de vizitatori vor participa la acest eveniment.

VSMExpo, organizat de ”Raido-Ehwaz”, va cuprinde activități variate, inclusiv expoziție cu vânzare, demonstrații yoga si qigong, dansuri și muzică de relaxare, oferind o experiență captivantă pentru toți participanții. Printre expozanți se vor regăsi clinici si centre de sănătate, saloane de înfrumusețare si estetică corporală, cabinete individuale de terapie, edituri, fundații, producători, comercianți și profesioniști independenți, toți oferind o gamă variată de servicii și produse pentru sănătate și frumusețe.

La standurile expoziției se vor regăsi produsele specifice acestei tematici: aparatură biorezonanță, pentru masaj, alimente bio naturale, textile, îmbrăcăminte, dispozitive orgonice, produse aroma terapie, cosmetice naturale, pietre semiprețioase, unguente din plante, uleiuri din plante, bijuterii, pendule, astrograme, artizanat, ceramică, sculptură, amulete, mandale, sucuri naturale, produse apicole, suplimente naturale, cărți, reviste, ceaiuri, bețișoare parfumate, boluri tibetane, lumânări artizanale, piramide din cupru.

Acest eveniment extraordinar reprezintă o oportunitate unică de a intra în contact cu lumea captivantă a dezvoltării personale și a căutării spirituale. Conceptul evenimentului este de a aduce în conștiința și în inimile oamenilor informații de calitate, precum că suntem mai mult decât corpul nostru fizic și alternative de tratament holistic. Pentru mai multe detalii https://vsmexpo.ro/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?