Stand-up Comedy | "Ne-am cam aruncat"

Imagini

Informații

Data: 31 Ianuarie 2024, 20:00 Miercuri

Descriere

Cineva trebuia s-o facă și pe asta! Și, dacă nu acești 5 băieți, atunci cine? Ești curios care ‘’asta’’? Atunci nu te fierbem: show de stand-up, la Sala Palatului!
Te-ntrebi care băieți? Nici n-ar mai trebui să fie o întrebare, dar și asta îți spunem: Drăcea, Cîrje, Florin, Dobrotă și Popinciuc, 5 comedianți din noua generație, pregătiți să-și facă debutul pe cea mai mare scenă a țării!

Nu-ți mai rămâne decât să spui că ‘’s-au cam aruncat’’. Stai liniștit, s-au gândit și la asta.

Tu ai doar un singur lucru de făcut: să-ți iei bilet pentru 31 ianuarie, să fii acolo pentru cel mai mare show al noii generații de stand-up și să iei parte la trecerea lor la următorul nivel. Asta chiar dacă cei care care au scris până aici această descriere la persoana a III-a sunt chiar ei, ca să pară că au în spate ditamai echipa care se ocupă de imaginea lor. Cum mai spuneau bunicii noștri: FAKE IT TILL YOU MAKE IT!

Ia-ți bilete din timp și fii acolo, în primul rând, ca să ne prinzi când ”NE CAM ARUNCĂM”. Ți-a plăcut cât de subtil am făcut trecerea la persoana I? Minunat, atunci ia-ți și prietenii, pentru că la SALA PALATULUI e scumpă chiria!

!!! Recomandare, de evitat prinderea lui Drăcea fără centură de greutăți.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?