Sămânța

Imagini

Informații

Data: 3 Martie 2024, 19:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 30 Aprilie 2023, 19:00 Duminică
  • 15 Septembrie 2022, 19:00 Joi
  • 29 Aprilie 2022, 19:00 Vineri

Descriere

Ați participat vreodată la un atelier de dezvoltare personală? Dar la o comedie despre un astfel de eveniment?  
În one-woman show-ul Sămânța, pe scenă se perindã trei personaje foarte diferite: Aureliana, un life coach de succes, Ileana, o artistă ratată și Clara, o asistentă medicală. Ce au ele în comun? Dorința de a-și găsi menirea și împlinirea în viață. Cele trei își dezvăluie poveştile la atelierul Sămânța, cu umor şi sensibilitate, pe acorduri live de saxofon și flaut.
Văașteptăm la un spectacol interactiv despre succes, eșec, iertare și credință în Dumnezeu, care transmite energie pozitivă.

Text de/cu: Irina Munteanu
Regie: Isabelle Cristea
Muzică live: Robert Stevens 

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?