Portret de Femeie 2024 - Ziua 4

Imagini

Informații

Data: 4 Martie 2024 Luni
Locul: Casa Avon, Piața Victoriei, blvd. Aviatorilor, 8A, București

Descriere

În perioada 1-8 martie 2024 ai șansa de a participa la o nouă sesiune foto profesională PORTRET DE FEMEIE, realizată de Cristian Șuțu, maestru al portretelor, care promite cadre ce vor transmite emoția și feminitatea dincolo de obiectiv. Ajuns la cea de-a 14-a ediție, proiectul de fotografie PORTRET DE FEMEIE se va desfășura timp de o opt zile într-o locație centrală, mai exact în Piața Victoriei (Casa Avon, bd Aviatorilor 8A, intrarea prin lateral)
Shooting-ul foto durează maxim 20 de minute și vă sfătuim să veniți înainte cu 30 minute pentru a vă acomoda și aranja pentru ședința foto. La finalul acesteia veți primi în termen de câteva zile, pe adresele de email, un pachet de conține 5 fotografii atent selecționate și editate la cel mai înalt standard în materie de fotografie. Veți primi, de asemenea, un pachet foto cu celelalte fotografii (editate parțial) realizate în timpul shootingului.

 

***

 

Cristian Șuțu, coordonatorul Foto Union, continuă astfel celebra serie de portrete printr-un nou eveniment dedicat lunii femeilor. Inițiativa campaniei a luat naștere în anul 2011, proiectul de fotografie publică fiind organizat anual pentru oricine își dorește un portret inedit.

 

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?