MAIALUL ORASTIAN

Imagini

Informații

Data: 28 Mai 2023, 17:00 Duminică
Locul: ARENA PARK, MUNICIPIUL ORĂŞTIE
Evenimentele trecute
  • 27 Mai 2023, 18:00 Sâmbătă
  • 26 Mai 2023, 18:00 Vineri

Descriere

MUNICIPIUL ORĂŞTIE îmbracă haine de sărbătoare şi devine centrul distraţiei şi al petrecerii, începând de vineri, 26 mai şi până duminică, 28 mai, la MAIALUL ORĂSTIAN, ce se va desfăşura la ARENA PARK.
Cunoscut pentru istoria sa bogată și pentru frumusețea peisajelor naturale, Municipiul Orăştie continuă tradiția și oferă și anul acesta atât cetăţenilor oraşului cât şi turiştilor atmosfera unui festival contemporan.
Evenimentul va cuprinde SPECTACOLE MUZICALE pentru toate gusturile, folclor tradiţional, pop şi muzică uşoară, un regal de bunătăți culinare şi preparate tradiţionale şi un MEGA PARC DE DISTRACŢII, locul perfect pentru cei mici și pentru cei care își doresc o doză de adrenalină, cu atracții precum caruselul, trenuleţul, roata sau maşinuţele electrice.
Maialul Orăștian este locul ideal pentru cei care își doresc să descopere cultura și tradițiile locale, cu produse handmade și preparate culinare tradiționale. Trei zile pline de activităţi recreative, distracţie, concerte şi momente pentru întreaga familie, ce vor cuprinde o selecţie de produse autentice, de gusturi tradiţionale, o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi: produse la grătar şi cărnuri ce se pot frige la jar, hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc. Nu vor lipsi nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale, plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, acadele, ciocolată artizanală, îngheţată şi multe alte dulcegării! Cei pasionați de handmade vor găsi obiecte atât tradiționale cu motive populare românești, ii și haine tradiționale, dar și bijuterii lucrate manual.
MAIALUL ORĂȘTIAN, 26 - 28 MAI, la ARENA PARK, un eveniment pe care nu trebuie să-l rataţi dacă vă doriţi să descoperiţi frumusețea și cultura orașului Orăștie și a județului Hunedoara, o varietate de activități și noi oportunităţi de a petrece un weekend plin de distracție și aventură.
Programul artistic al evenimentului cuprinde:

VINERI, 26 MAI, ÎNCEPÂND CU ORA 18.00
The Story
Tinete talente Orăștiene Maya Lia, Codruț Ana, David Josan, Daria Simedru, Riana Ivașcu
Surorile Vlad – Daciana și Suzana
Taraful Carmen Ienci și Denis Hilițianu
Recital GEORGIANA LOBONȚ


SÂMBĂTĂ, 27 MAI, ÎNCEPÂND CU ORA 18.00
Larisa Tomescu și grupul de copii
Cosmina Voica și grupul de dans Flowolf
Lorena Pascu și Andra Mocanu
Recital AUTEL TĂMAȘ
Concert OANA RADU
Concert DJ PROJECT cu IOANA IGNAT

DUMINICĂ, 28 MAI, ÎNCEPÂND CU ORA 17.00
Lăscoiu Gheorghe
Larisa Săndescu
Andrei și Teodora Molocea
Florentina Bârlea
Măriuța Stanciu
Grupul Lele de la Orăștie
Eugen Pistol
Lorena Pascu
Ovidiu Homorodean
Ciprian Roman
Sînziana Ștefan
Cristian Fodor
Adrian Stanca
Eugen Mihăilă
Concert ANTONIO PICAN

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?