Garden of Lights: Alice in Tara Minunilor

Imagini

Informații

Data: 3 Noiembrie 2023 - 3 Martie 2024
Locul:Bucureşti, Grădina Botanică "Dimitrie Brândză"

Descriere

Urmareste iepurele alb si descopera o lume magica a imaginatiei. Te invitam la Garden of Lights, al carei laitmotiv este basmul Alice in Tara Minunilor.
Intra in vizuina iepurelui impreuna cu noi si traieste adventuri nemaivazute. Fa cunostiinta cu Motanul Cheshire si al lui larg zambet si bucura-te de puterea imaginatiei, cu ajutorul careia totul este posibil. Vorbeste cu Domnul Omida si invata cum sa fii creativ si sa vezi sute de posibilitati acolo unde altii vad doar cateva. Vezi cum o lume fara imaginatie ar arata in vizita la ceai si in final, ajut-o pe Regina de Cupa sa isi recapete fantezia

Exploreaza o lume plina de basm si mii de lumini multicolore. Viziteaza basmul multimedia si lasa-ti libera imaginatia.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?