Gala caritabila a finaliștilor Youth America Grand Prix

Imagini

Informații

Data: 4 Martie 2024, 19:00 Luni
Locul:Bucureşti, Palatul National al Copiilor

Descriere

Eveniment caritabil pentru susținerea excelenței în balet.
Gala caritabilă a Finaliștilor Youth America Grand Prix”este un eveniment creat special pentru promovarea și finanțarea tinerilor balerini din toată țara, 25 de elevi ai școlilor de stat sau private, care vor reprezenta România la finala celui mai mare concurs de balet din lume, Youth America Grand Prix care va avea loc la New York în perioada 11-20 aprilie 2024.
Locatie Gala caritabila: Palatul National al Copiilor, Bucuresti
Data: 4 martie 2024
Ora: 19:00

Instituții de stat, firme private și persoane iubitoare de arte și-au unit forțele pentru misiunea acestor 25 de tineri foarte talentați care luptă pentru visele lor!
Invitați speciali la gala cum ar fi îndrăgitul cantautor MIrcea Baniciu, baritonul Operei Naționale București, Adrian Mărcan, balerini profesionisti și multe alte vedete și personalități vor susține cauza tinerilor balerini de exceptie participand și contribuind.

Vă invităm să ne fiți și dvs. alături pentru a ne atinge scopul final, susținerea talentelor pentru a-și îndeplini visurile, prin partiicparea la gala sau prin donatii.

Contribuind faci parte din generatia care sustine cultura, evolutia tinerilor si imaginea Romaniei in lume!

Conturile pe care le puteți folosi pentru donații
Asociatia pentru sport si integrare sociala Mapamond
Cont RONI: RO 38 INGB 0000 9999 1259 8199, COD: Gala YAGP
Cont EURO: RO 50 INGB 0000 9999 0592 4383, COD: Gala YAGP

*******
Organizator: Asociatia pentru sport si integrare sociala Mapamond & Revolve Dance
Parteneri: Radio Guerrilla
Partener media: Agerpres, e-femeia
Partener de locatie: Palatul National al Copiilor, Bucuresti
Partener international: Youth America Grand Prix
Scoli partiicpante: Bucharest Dance Academy, Casa de Balet, Dance Planet, La Sylphide Academic Ballet School, Liceul de Coregrafie "Floria Capsali”, Studionul de balet pentru copii si tineret al Operei Nationale Bucuresti, Prime Agency Iasi

*******
Revolve Dance
Youth America Grand Prix

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?