Cristi Popesco - Fals sentiment de siguranță! (Filmare Special)

Imagini

Informații

Data: 2 Martie 2024, 22:00 Sâmbătă

Descriere

Doamnelor si domnilor, vă invităm la o experiență all-inclusive, alături de Cristi Popesco și primul lui SPECIAL de stand-up comedy!

Pachetul include: ghid turistic pt orice zonă, oraș, cartier (de citit cu atenție secțiunea "toalete"), sfaturi despre BMW-uri și alte lucruri pe care femeile le adoră.
Înveți cum să pronunți reflux gastroesofagian, cum să găsești chestii și ce legătură are lady Diana cu armăsarii. Și multe, multe altele. Cu sau fără legătură între ele, după cum ne-a obișnuit Popesco.

Acest show va fi filmat. Prin achiziționarea biletului iei la cunoștință și îți dai acordul că e posibil să apari și tu prin cadru.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?