Tribute Queen - The Show Must Go on (Joseph Lee Jackson)

Imagini

Informații

Data: 5 Aprilie 2024, 21:30 Vineri

Descriere

The Show Must Go On” – tribute Queen se reîntoarce!
Show-ul electrizant, de neuitat care îți va readuce legendarele hituri Queen, te va bucura din nou, pe 5 aprilie 2024, la Hard Rock Cafe!
Joseph Lee Jackson revine în România după sold out-ul răsunător din 2023. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregătit un spectacol nou pentru toți iubitorii legendarului solist și ai formației Queen.

Artistul urmează acest drum de mai bine de 24 de ani, în timp fiind remarcat chiar de Brian May și de Roger Taylor. Impresionați de el, cei doi l-au invitat în cadrul mai multor petreceri, la una dintre ele cântând pentru însăși mama lui Freddie Mercury. Joseph a fost invitat și la dezvelirea statuii lui Freddie din Feltham. Concertul susținut în Dubai a fost transmis de MTV Asia și a fost urmărit de milioane de oameni. Presa de specialitate a numit concertele lui Joseph drept „cele mai asemănătoare” emulări ale unei experiențe Queen.

Joseph Lee Jackson aduce in fata publicului un show dinamic, din care strălucește carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi soliști din istoria rock-ului. Mixul dintre vocea artistului, costumele și coregrafia te vor transpune în timp chiar în mijlocul unui concert autentic Queen!

„Show Must Go On”, „I Want To Break Free”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Gaga” sau „Under Pressure” sunt doar câteva dintre hiturile pe care Joseph Lee Jackson și trupa sa le vor aduce pe scena din Hard Rock Cafe.

Ne vedem pe 5 aprilie 2024 la Hard Rock Cafe pentru încă un show marca Joseph Lee Jackson - Queen Tribute, care promite, încă o dată, să vă electrizeze seara!

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?