Selah Sue, Hooverphonic si Naaz

Imagini

Informații

Data: 22 Septembrie 2023 Vineri

Descriere

Selah Sue, Hooverphonic si Naaz canta la Shine, autumn edition pe 22 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 300 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%
Selah Sue, Hooverphonic si Naaz canta la Shine editia de toamna pe 22 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird.

Selah Sue, artista din Belgia, se reintoarce la Bucuresti. Alternand electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue si-a regasit treptat identitatea muzicala inca de la al doilea material de studio, "Reason". Cel mai recent album, 'Persona', oferit fanilor in primavara anului 2022, confirma evolutia muzicala a artistei oferind si colaborari cu Tobi, Damso si Mick Jenkins.

Experientele personale ale acesteia se regasesc in muzica semnata de Selah Sue, iar fanii la randul lor rezoneaza cu trairile acesteia.

Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Naaz vine din Tarile de Jos si si-a inceput activitatea artistica in 2015 timp in care a lansat doua materiale de studito, 'Bits of Naaz' si 'The Breautiful Struggle'. Este considerata una dintre artistele cu potential din Tarile de Jos, castigand deja doua premii Edison Award precum si doua premii in cadrul Music Moves Europe Talent Awards, premii infiintate de Uniunea Europeana pentru tinerii artisti.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc in sectoarele K si E) - 239 lei in earlybird, 259 lei in presale si 300 la intrare

- Teren (fara loc, in fata scenei) - 179 lei in earlybird, 199 in presale si 230 la intrare

- Acces General (cu loc in arena mai putin in sectoarele K si E) - 99 lei in earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare

Perioada earlybird este limitata la primele 300 de bilete din fiecare categorie

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul agentiei de procesare de bilete.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla

Bilete

 

Selah Sue

Selah Sue (born Sanne Greet A. Putseys,[1][2] 3 May 1989) is a Belgian musician and songwriter. Her debut album, Selah Sue (2011), was a major success, selling over 720,000 copies in Europe,[3][4][5] 320,000 in France alone. In 2011, she had chart success with the hit singles "Raggamuffin", "Crazy Vibes" and "This World". In 2011, Selah Sue won a European Border Breakers Award (EBBA).[6] In January 2012 during the EBBA award ceremony she was presented with the EBBA Public Choice Award.[7]

On 28 August 2012, her debut album was also released in the United States, where the album received positive reviews. More than 400,000 downloads were counted in one week.[8] Rolling Stone magazine named Selah Sue as one of the new faces of 2012.

 

Hooverphonic

Hooverphonic este o trupă belgiană care s-a format în octombrie 1995. Deși a fost clasificată inițial ca un grup de trip hop, aceasta și-a extins rapid gama muzicală până la punctul în care acesta nu mai poate fi descrisă ca un gen unic, ci mai degrabă drept o fuziune de rock alternativ, muzică electronică, electro-pop, rock și altele. Trupa s-a numit inițial Hoover, dar ulterior și-a schimbat numele în Hooverphonic, după ce au descoperit că alte grupuri foloseau deja numele Hoover și pentru a evita orice probleme legale cu compania de aspiratoare cu același nume.

La 10 octombrie 2008, Geike Arnaert, cântăreața principală a trupei, a anunțat că va părăsi grupul până la sfârșitul anului pentru a-și continua cariera solo. Arnaert lucra la material solo de câteva luni.[1] Ultimul concert pe care Hooverphonic l-a susținut cu Geike a fost pe 13 decembrie 2008 în Tele-Club, Ekaterinburg, Rusia. Acesta a fost filmat de postul local MTV și a fost afișat la televiziunea rusă în 2009.

La 29 octombrie 2010, Hooverphonic a anunțat un nou single pe site-ul lor. Videoclipul a prezentat paisprezece cântăreți posibili, dar doar unul dintre ei, Noémie Wolfs,[2] s-a dovedit a fi adevăratul succesor al lui Geike Arnaert. La 4 noiembrie 2010, noua cântăreață a fost anunțată la De Laatste Show la VRT, organizația de radiodifuziune publică flamandă.

La 26 martie 2015, Hooverphonic a anunțat că Noémie Wolfs va părăsi trupa „de comun acord”. În aprilie 2018, Hooverphonic și-a prezentat noua cântăreață, pe Luka Cruysberghs.

Aceștia a fost aleși drept reprezentanți ai Belgiei la Concursul Muzical Eurovision 2020 de la Rotterdam cu melodia „Release Me”,[3] dar concursul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

În 2021, au reprezentat Belgia la Concursul Muzical Eurovision, cu piesa „The Wrong Place”, calificându-se în finală.

 

 

Naaz

Naaz Mohammed (born 8 June 1998), known professionally as Naaz, is a Dutch-Kurdish singer. Born and raised in the Netherlands, she initially gained media attention after she auditioned for Holland's Got Talent in 2014.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?