Scarlet Aura - "Ochii Care Nu Se Văd"

Imagini

Informații

Data: 8 Martie - 8 Aprilie 2024
Locul: România
Artiști:Scarlet Aura

Descriere

Scarlet Aura anunță cu entuziasm lansarea noului lor single "Ochii Care Nu Se Văd"


Scarlet Aura, una dintre cele mai proeminente formații de rock din scena muzicală actuală, este încântată să anunțe lansarea noului lor single, "Ochii Care Nu Se Văd", care va debuta pe 8 martie prin Universal Music și Silver City Records. Acest cântec servește drept introducere în universul muzical al viitorului lor album, așteptat să fie lansat în acest an.

"Ochii Care Nu Se Văd" este o piesă profund emoțională care explorează legăturile invizibile dintre noi, subliniind cum conexiunile noastre rămân puternice chiar și în absența fizică. Single-ul navighează printr-un spectru larg de emoții, de la nostalgie la speranță, oferind o reflectare a dorinței noastre profunde de a fi împreună, indiferent de obstacole.

Acompaniat de un videoclip cu o poveste de suflet, "Ochii Care Nu Se Văd" nu este doar o piesă muzicală, ci și o experiență multisenzorială. Videoclipul adaugă un nou nivel de profunzime la interpretarea piesei, invitând spectatorii să exploreze diverse interpretări ale temei universale a conexiunii umane.

Acest single marchează începutul unei noi ere pentru Scarlet Aura, oferind un avantaj despre direcția emoționantă și inovatoare pe care o va lua albumul Scarlet Aura. Este o demonstrație a pasiunii și a creativității neîncetate ale formației, promițând o călătorie muzicală de neuitat pentru fani și noi ascultători deopotrivă.

Scarlet Aura invită pe toată lumea să asculte "Ochii Care Nu Se Văd" și să se alăture călătoriei muzicale pe care o propun prin lansarea iminentă a noului lor album. Cu acest single, formația își reafirmă locul în inimile ascultătorilor și este pregătită să aducă muzica lor pe scena mondială.


*Despre Scarlet Aura:*

Scarlet Aura este recunoscuta ca fiind cea mai bună trupa românească de heavy metal cu voce feminină de către ascultătorii de gen. Cu o carieră plină de lansări de succes și concerte care au captivat publicul din întreaga lume, Scarlet Aura continuă să fie la avangarda scenei muzicale, împingând limitele creativității și expresiei artistice.

*Pentru mai multe informații:*

Vizitați www.scarletaura.com și urmăriți formația pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente și lansări.

 

Scarlet Aura Discography:

“The Rock Chick” (as “AURA”), Universal Music Romania 2014
“Tomboy”, digital single, Universal Music Romania 2014
“Falling Sky”, Pure Rock Records 2016
“The Beast Within Me” (EP), Outlanders Productions 2017
“Memories”, Outlanders Productions 2017
“Scarlet Aura Live in concert”, CD/DVD Outlanders Productions 2018
“Jingle Bell Rock” (Single), Universal Music/Silver City Records 2020
“Falling Sky – 5th Anniversary”, Universal Music/Silver City Records 2021

The Book of Scarlet Trilogy:

“Hot'n'Heavy”, Silver City Records 2019
“Stormbreaker”, Silver City Records 2020
“Genesis of Time”, Universal Music/Silver City Records 2021

"The Book of Scarlet " Books (by Aura Danciulescu):
“The Book of Scarlet. Vol. I – Ignition”. ISBN: 978-3964439796. 170 p; 2018, 2019
“The Book of Scarlet. Vol. II – Scarlets United”. ISBN: 978-6060670247. 130 p; 2021

“Under My Skin” – 2CD, Universal Music/Silver City Records 2022

"Rock în Sânge și Voință" – Universal Music/Silver City Records 2023

"Ochii Care Nu Se Văd"– Universal Music/Silver City Records 2024


SCARLET AURA are:

Lead Vocals: Aura Danciulescu
Lead guitar & Vocals: Mihai Danciulescu
Bass guitar & Vocals: Rene Nistor
Drums: Matthias Klaus
Keyboards: Dan Lica


For more information, visit:


Website

Wiki
Facebook
YouTube
Instagram
X (ex-Twitter)

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?