Placebo

Imagini

Informații

Data: 30 Iulie 2024, 19:00 Marți
Artiști:Placebo
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Placebo
Începutul evenimentului:30 Iulie 2024, 19:00
Evenimentele trecute
  • 17 August 2022, 18:30 Miercuri

Descriere

Placebo canta pe 30 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird si se pun in vanzare pe 14 martie la ora 10:00.
Placebo vin din Londra, bazele formatiei fiind puse de Brian Molko si Stefan Olsdal in 1994, nucleul trupei ramanand acelasi si acum. Pana in prezent au lansat un numar de opt materiale de studio care le-au adus in total 10 Discuri de Platina si 28 de Discuri de Aur precum si prezente in topurile din intreaga lume. In momentul de fata au vandute peste 14 milioane de albume in intreaga lume.

In cei 30 de ani de activitate au colaborat cu artisti importanti ai scenei muzicale internationale precum David Bowie, Michael Stipe sau Alison Mosshart.

Printre artistii care au influentat muzica Placebo se numara David Bowie, Iggy Pop, The Cure, Nirvana sau Depeche Mode. Dupa trei decenii de activitate, Placebo au ajuns la randul lor sa influenteze noile generatii de artisti si cu siguranta vor continua sa faca acest lucru si pe viitor.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- Premium (cu loc in zonele K si E) - 339 lei in earlybird, 359 lei in presale si 400 lei la intrare. Biletele Premium asigura acces si in zona Teren, afis cadou si earlyentry.

- Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) - 289 lei in earlybird, 309 in presale si 350 lei la intrare

- Acces General (cu loc in Arena) - 259 lei in earlybird, 279 lei in presale si 330 lei la intrare
Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?