Nigel Kennedy - plays Hendrix - a magical Christmas haze violin Experience

Imagini

Informații

Data: 23 Decembrie 2023, 20:00 Sâmbătă
Artiști:Nigel Kennedy

Descriere

Nigel Kennedy cântă Hendrix de Crăciun

Ca un adevărat “maestro” al originalităţii, cariera muzicală a marelui violinist rămâne într-o continuă ascensiune. În decembrie, Nigel Kennedy ajunge în România pentru un concert absolut fabulos!

Bucuresti, 02 octombrie, 2023 - Incredibilul Nigel Kennedy, cel mai bine vândut violonist din toate timpurile, va oferi un adevărat show la Sala Palatului, pe data de 23 decembrie, interpretând intr-o manieră unică, preţ de mai bine de două ceasuri, celebre piese ale celui mai mare instrumentist din istoria muzicii rock, Jimi Hendrix.
Concertul, intitulat "NIGEL KENNEDY plays HENDRIX - a magical Christmas Haze violin EXPERIENCE”, va incepe la ora 20.00. Porţile pentru public se deschid la ora 18.30!

Biletele se găsesc via iabilet.ro la următoarele categorii de preţuri:

VIP - 328 lei
Categoria I - 282 lei
Categoria II - 228 lei
Categoria III - 182 lei
Categoria IV - 152 lei
Nigel Kennedy este fără îndoială unul dintre adevărații “Titani” ai muzicii clasice! S-a născut într-o familie iubitoare de muzică, hrănit de o comunitate muzicală și propulsat către superstarul internaţional care este de câteva decenii.

Iar Kennedy rămâne cel mai bine vândut violonist din toate timpurile. A deschis singur drumul pentru o nouă generație de artiști, care s-au bucurat de succes atât în ​​domeniul clasic, cât și în cel mainstream.

Tehnica lui virtuozică, talentul său unic și atracţia irezistibilă a ascultătorilor pentru interpretarile sale au adus perspective noi atât repertoriului clasic, cât și celui contemporan.

Depășind granițele (granite care pe unii dintre artisti i-ar încorseta), a continuat să descopere noi valenţe ale sunetelor și noi metode de interpretare.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?