Luna Amara - SETLIST by request

Imagini

Informații

Data: 12 Iulie 2024 Vineri

Descriere

După recentul concert sold out la aniversarea a 20 de ani de Asfalt în inimile si urechile noastre, Luna Amara revine la Quantic pe 12 iulie cu un concert special. Este special pentru că tu vei alege piesele. Încălzirea o facem cu trupa transilvăneană de rock alternativ Îngeri Și Corbi.
Pe 12 iulie, Luna Amara apleacă urechea la ce zic fanii. Nick Făgădar, Mihnea Blidariu, Andrei Boțan, Robert Moțoc și Sorin Moraru cântă ce și cum știu ei mai bine, dar cum le zicem noi.

 

Cu fiecare concert Luna Amara ne molipsesc cu energia și pasiunea lor. Sound-ul inconfundabil, solo-urile de trompetă, riffurile de chitară, mesajele sociale și îmbinarea contrastantă a duetului de voci ne fac de fiecare dată să îi acompaniem fără ezitare la fiecare piesă.

 

Îngeri Și Corbi este o trupă de rock alternativ din Transilvania, fondată în anul 2021. Albumul de debut Azilul Sufletelor proaspăt scos din cuptorul creatiei, în decembrie 2023, prezintă un sound ce rezonează cu vibrația post grunge alternative a anilor 2000. Îngeri Și Corbi a captat deja atenția prin riff-uri dense de chitară așezate peste ritmuri de tobe conturate în detaliu. Dorin Dancu (voce si chitara), Nick Muntean (bass si voci aditionale) și Cosmin Simu (tobe) lucrează cu pasiune si meticulozitate, nu au lăsat nimic la voia întâmplării în playlistul primului album, iar prezența pe scenă este impecabilă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?