Heartbreak Cinema • Lansare single "Nymphobia"

Imagini

Informații

Data: 3 Martie 2024, 19:00 Duminică

Descriere

Heartbreak Cinema prezintă o fuziune de energie rock si sunet electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Rezultatul este rebel, impunător, plin de narativă și momente cinematice.
EP-ul eponim lansat în decembrie 2022 demonstrează ambitusul muzical al proiectului: de la "fuck you" la "I miss you", eterogen și sincer până la capăt.

Acum, trupa revine cu primul single al anului: NYMPHOBIA.
Cea mai dark piesă a formației de până acum, având ca surse de inspirație discografia Deftones și albumul "Songs of Faith and Devotion" de la Depeche Mode, prezintă seducția în cea mai violentă formă, unde pielea se dezbracă de erotic, dezvăluind suferință și furie.

Spotify, Youtube, Apple Music
Socials:
https://www.instagram.com/heartbreakcinema/
https://www.tiktok.com/@heartbreakcinema


Un eveniment marca BandBook.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?