Diana Căldăraru - Jazzy Live Piano vibes

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie 2022, 20:00 Duminică

Descriere

Când începe să cânte la pian și se pierde in felul unic de a-și exprima sentimentele,prin îmbinarea expresivității și timbrului ei airy cu instrumentul sau, Diana reușește sa abordeze un stil diferit de muzica într-un mod deosebit, pornind de la influențe Jazz, conturate cu motive clasice, soul, R&B și alternative.
După ce și-a petrecute ultimii 5 ani performand in domeniul muzicii in Olanda, Diana se întoarce in România să încânte oamenii cu propria ei muzica și nu numai, intr-un show cum doar la ea veți vedea.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?