Concert Najwa Karam & Antonia

Imagini

Informații

Data: 29 Iunie 2024, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Eveniment cultural de excepție la Sala Palatului.
Najwa Karam și Antonia urcă pe scenă împreună pentru prima dată în România.
Moments Event din Dubai și Luxus Event din Germania, în parteneriat cu Labirint hotel din România, sunt mândri să anunțe organizarea unui concert extraordinar cu celebra artistă libaneză Najwa Karam și starul român Antonia.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București pe data de 29 iunie 2024, marcând prima apariție a lui Najwa Karam în România.

Această colaborare unică între Najwa Karam, supranumită „Shams el-Ghinnieh” (Soarele cântecului) în lumea arabă, și Antonia, una dintre cele mai iubite voci din România, promite o seară de neuitat, plină de muzică și emoție.

Concertul va celebra diversitatea culturală și va încuraja schimburile culturale și comunicarea între diferite culturi, consolidând astfel relațiile dintre comunitățile din România și lumea arabă.

Suntem încântați să aducem o astfel de combinație de talente pe scena din București.

Este o oportunitate rară de a vedea artiști din diferite culturi unindu-se prin puterea muzicii,” a declarat directorul de la Labirint hotel. „Așteptăm cu nerăbdare să oferim publicului o experiență culturală vibrantă și plină de energie.”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?