Concert 3 Sud Est

Imagini

Informații

Data: 28 Noiembrie 2023, 20:00 Marți
Artiști:3rei Sud Est

Descriere

3Sud Est revine la Sala Palatului pe 28 noiembrie 2023

3Sud Est revine live la Sala Palatului pe 28 noiembrie 2023! Cea mai îndrăgită trupă din România, revine cu un show live memorabil, care deja devine o tradiție.

Spectacolul va fi unul exuberant și dinamic, încărcat de emoție culoare și magie, având o producție grandioasă, iar trupa va cânta cele mai iubite piese scrise de-a lungul carierei lor de peste 25 de ani.

Show-ul te va fi unul magistral de la început până la final și va purta fanii pe drumul nostalgiei cu hit-uri precum “Amintirile”, “Te plac”, “Ai plecat”, care te duc cu gândul la perioada copilăriei sau a adolescenței, dar te va aduce și în prezent prin cântece precum “Cine ești”, “Stele” sau “Jumătatea mea mai bună” și multe altele.

Cei peste 25 de ani de carieră cu piese constant în topurile muzicale, dar și în inimile fanilor sunt mărturia clară a creativității și diversității producției muzicale. Trupa 3Sud Est a definit muzica unei generații prin stilul lor muzical unic și continuă să lanseze hituri, care ajung imediat în topurile naționale, trecând testul timpului. În plus, fiecare cântec devine un refren pentru o anumită etapă din viața fiecăruia din noi.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?