Carbon • Concert aniversar 15 ani de "Reacții Adverse"

Imagini

Informații

Data: 4 Aprilie 2024, 21:00 Joi

Descriere

Se întâmplă concertul aniversar susținut de Carbon(narcoBranco) pentru cei 15 ani ai albumului „Reacții Adverse".

Hai să sărbătorim împreună la Expirat, Halele Carol, dintre cele mai apreciate albume din hip hop-ul românesc, joi, 4 aprilie.
Carbon activează din 1997, având la activ 8 albume solo, 3 albume colaborative cu PIRATS KLAN, SUD BPM & HAARP CORD și numeroase colaborări cu artiști din sfera hip-hop.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?