Azur

Imagini

Informații

Data: 18 Martie 2023, 20:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 20 Ianuarie 2023, 20:00 Vineri
  • 5 Noiembrie 2022, 20:00 Sâmbătă
  • 29 Ianuarie 2022, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Rezervarea locurilor în restaurant este obligatorie după achiziționarea biletelor. Telefon rezervări: 0727 677 777.
Open Doors: 20:00
Culoarea nostalgiei are sclipiri de Azur. Sâmbătă, 18 martie, Nicu Vlad o va demonstra la 14th Lane, în cadrul unui show energic ce-ți va aminti de alte vremuri, mult mai romantice.

Muzica te va cuprinde în brațele ei chiar de vei sta “la o masă mai retrasă” și te va purta pe valurile ei melodioase până “pe nisipul de la mare”. Meniul generos poate completa spectacolul serii cu fructe de mare sau îl poate extinde în alte zone culinare. Există câte ceva de savurat pentru fiecare.

Rezervă acum bilete la show-ul trupei Azur. Concertul lor e al doilea cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci “într-o noapte întunecată”.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?