An Theos și Warhymn

Imagini

Informații

Data: 10 Iunie 2023, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Rusidava Music vă invită la o seară de neuitat alături de An Theos și Warhymn în Quantic Club din București, în data de 10 iunie 2023. Hai cu mic și cu mare la o seară de epic folk metal și melodic black metal!
AN THEOS - epic folk metal
Trupa a luat ființă în primăvara anului 2010. Stilul abordat este epic folk-metal, piesele fiind conceptuale și îmbinând tradițiile românești, folclorice cu muzica rock de calitate. Cu piese deja consacrate precum “Noaptea Sânzienelor”, “Seminția Dacă”, „Alean” și “Prin Viu Grai Strămoșesc” An Theos pregătește fanilor un show cu totul inedit! An Theos a participat la multe evenimente atât în țară (Barock Fest, Celtic Fest, Padina Fest, Metalhead Meeting, Artmania, Rockstadt Extreme Fest, etc) cat și în străinătate (Germania, Italia, Ungaria, Bulgaria, Cehia etc).

Discografie:
Seminția Dacă - 2016 (album)
Spre Cer - 2017 (album)
Alean - 2018 (single)
Renăscând - 2019 (album)

Detalii complete despre activitatea "An Theos" puteți găsi pe site-urile oficiale
http://www.an-theos.com/
Facebook: @AnTheosBand
Instagram: @an_theos_official/
Youtube: http://www.youtube.com/user/AnTheosBand
Spotify: @An Theos


WARHYMN - melodic black metal
WarHymn este o trupa de Melodic Black Metal fondata in 2019 la initiativa lui Shavy, functionand timp de un an si jumatate ca si proiect solo, timp in care lanseaza albumul de debut "Gnosis" prin label-ul Narcoleptica Productions, album ce abordeaza o tematica filosofica oculta. In toamna anului 2020, noi membri se alatura iar din proiect solo, WarHymn devine o trupa completa si sustine prima aparitie live in vara lui 2021.
Urmeaza o serie de concerte in Bucuresti si in tara in perioada 2021-2022, printre care si participarea la festurile The Temple (2021) si Metal Gates Festival (2022), timp in care trupa inregistreaza in paralel urmatorul material discografic, de data aceasta in componenta integrala.
"Cult of Primordials", cel mai nou material discografic a fost lansat pe 10 noiembrie 2022 prin Loud Rage Music.
Este un produs conceput sa completeze primul disc Warhymn, "Gnosis", si sa il lege de un al doilea viitor Full Length.

Discografie:
Gnosis 2020 (album) - Narcoleptica Productions
Live in Studio 2021 (live material) - independent
Cult of Primordials 2022 (EP) – Loud Rage Music

Componenta:
Shavy - chitara voce ( 2019 - prezent)
Rizea - chitara voce (2021 - prezent)
Hex - bass (2020 - prezent)
Philip Redhand (2020 - prezent)

Linktree:
https://linktr.ee/warhymn?utm_source=linktree_profile_share&ltsid=032f0430-9368-47f7-a7ea-a8d7ecc7d916&fbclid=IwAR1dwQwVXgVO-LI7qPsM3nDyuIJE48pPze3shjtXzcNORF_caBZ4l9-hwJ8


▪ La pretul biletului achiziționat online se adauga comisionul de ticketing.
▪ Accesul minorilor cu varsta pana in 14 ani este gratuit, daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid.
▪ Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
▪ Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
▪ Persoanele cu dezabilitati si insotitorul legal al acestora au acces gratuit, daca vor prezenta in prealabil documentele aferente.
▪ Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
▪ Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
▪ Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?