Spectacolul "Scandal în culise"

Imagini

Informații

Data: 11 Mai 2024, 19:00 Sâmbătă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Spectacolul "Scandal în culise"
Începutul evenimentului:11 Mai 2024, 19:00

Descriere

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă - toate se amestecă printre cei cinci actori obligați de meserie să se suporte, coordonați de un regizor dependent de artă si ... calmante! Un domino de accidente comice în care fiecare personaj este interesat de scopurile si binele propriu până în pragul distrugerii a tot ce este in jurul lor!
Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori, e un mod de viață, o pasiune! Dar cand pasiunea se întalnește cu lumea reala, lucrurile degenerează în... comedie!

Un cuplu de tineri căsatoriți merg într-o călătorie la casa de vacanță pentru a se bucura de o noapte romantică...fiecare cu alt partener. Întalnirea celor patru este una explozivă...sau cel putin asa ar trebui să iasă dacă cei cinci actori care interpretează rolurile nu își aduc problemele din viața reală pe scenă, în fața publicului spectator.

Un regizor panicat, aflat în buza premierei, conștientizând că lucreaza cu o mână de oameni haotică, interesată de orice altceva mai puțin de piesa pe care o repetă.

Cinci actori, extrem de diferiți și cu probleme din cele mai diverse, de la sociale la psihice, de la plăceri la orientări, de la nepasare la relații nepotrivite între colegi, care uită să mai intre în lumea de poveste a teatrului și aduc secretele profesiei în lumea reală.

„Scandal în culise” este un spectacol care dezvaluie publicului in mod involuntar „rețeta”.

Un spectacol în care pot fi urmariți interpretând fiecare mai mult decat un rol pe actorii Pavel Barsan, Livia Taloi, Adelina Mihalcea, Alexandra Răduță, Alin Brancu și Andrei Necula.

 

Regie : Alin Brancu

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?