Spectacolul "Frumoasa si Bestia"

Imagini

Informații

Data: 13 Aprilie 2024, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Musicalul “FRUMOASA ȘI BESTIA” vine în PREMIERĂ, dupa zecile de reprezentații avute pe marile scene Broadway, West End, Grand Via....., la Sala Reduta din Brașov pe 13 Aprilie 2024 de la ora 18:00.
Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICAL LIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.

După reprezentațiile de succes de până acum, avute pe marile scene, spectacolul vine în premieră la Brașov, cu o adevărată surpriză.

Este un show grandios, o adaptare de Zully Mustafa și Sergiu Roban, un MUSICAL LIVE ÎN LIMBA ROMÂNĂ, momente de dans unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Belle, Bestia, Gaston, Lefou, Ceainic, Pămătuf.... și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

 

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul) - Tatal, Jean Lemne – Narator/ Librar, Iulia Miulescu - Belle, Sergiu Roban - Bestia, Horia Radu – Ceasornic/ Doctor, Dragoș Darius Sorin - Lefou, Constantin Țintă - Gaston, Maria Marin - Lumierre, Andreea Plopeanu/ Carmen Lovin - Ceainic, Tily Niculae – Pămătuf.

Decorurile au fost o inovație, folosindu-se tehnica de proiecție high-tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real.

Scenariul: Zully Mustafa și Sergiu Roban

Regia: Elena Nicolau

Asistent Regie : Sergiu Roban

Coordonator Muzical și Artistic: Sergiu Roban

Traducere si Adaptare Versuri: Iulia Miulescu si Horia Radu

Coregrafia: Alina Cimpoieru

Mișcare Scenică: Levi Szasz

Scenografia: Elena Nicolau

Costume:Camelia Daniela Banu

Lighting Design: Nicolau Ion

Sound Design: Nicolau Ion

Graphic Design: Studio Graphic Bear

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?