Emo Kids' Reunion - Spring Tour

Imagini

Informații

Data: 10 Mai 2024, 21:00 Vineri

Descriere

Dupa două ediții Emo Kids' Reunion sold-out în Club Fabrica din București, am decis să aducem petrecerea și la Brașov așa că vă așteptăm pe 10 mai în The Square pentru o seară de neuitat.
Petrecerea asta e modul nostru de a celebra muzica adolescenței (și nu numai) și să ne strângem toți să ne bucurăm împreună de un playlist atent selecționat. Și hai să recunoaștem, de regulă ascultăm piesele astea doar acasă, în mașină sau în căști, dar acum o să le dăm drumul din nou la maxim în boxe!

Aranjează-ți bretonul, tapează-ți părului, nu uita nici de eyeliner și hai pe 10 mai în The Square începând cu ora 21:00 și până când ne mai țin genunchii și spatele să dansam.

And in the night, we'll wish this never ends.

Eveniment susținut de backstagefm, Concerteatză, SubRadar, CriticEyez, ConcertInPoze și Lava Rock.

Banii pentru biletele achizitionate se pot restitui doar în cazul în care evenimentul se anulează sau se amână.

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani. Persoanele peste 16 ani trebuie însoțite de o persoană majoră.
Fără rasism, sexism, homofobie sau alte forme de ură în locație. De asemenea, vă rugăm să respectați locul, vecinii și oamenii din jur.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Prețul biletelor nu include și comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?