IPOSTAZE | Ioan Gozman

Imagini

Informații

Data: 23 Martie 2024, 18:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 23 Martie - 23 Aprilie 2024

Descriere

Vă invităm la o întâlnire dincolo de lumi cu artistul, pictorul și pedagogul Ioan Gozman, unul dintre fondatorii Grupării Art Bunavestire din Negrești-Oaș, a cărui creație este cuprinsă în expoziția retrospectivă ,,in memoriam".
Vă așteptăm în data de 23 martie, la ora 18.00, în Sala Ion Topolog a Centrului Cultural Apollonia, la o prezentare despre omul și artistul Ioan Gozman și despre viața lui trăită cu asumare sub cupola artei. Evenimentul se desfășoară în prezența fiului artistului, Bogdan Gozman, și este susținut de către curatorul și artistul vizual Victoria Țăroi Galbenu și de conf. univ. dr. Andrei Florian în dubla sa calitate de prieten și de cofondator al Art Bunavestire.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?