Expoziția "ADIERI ÎN CULORI" realizată de pictorul EMIL CIUBOTARU

Imagini

Informații

Data: 2 - 21 Aprilie 2024

Descriere

Vă invităm la Expoziția artistului plastic EMIL CIUBOTARU intitulată ADIERI ÎN CULORI, în perioada 2 - 21 aprilie la Centrul Cultural Reduta.
,,În picturile mele, se regăsesc teme întruchipate în peisaje, păduri, peisaje sezoniere, natură statică cu flori, instrumente muzicale, obiecte, fructe, teme urbane, peisaje venețiene, reproduceri de artă ale marilor maeștrii.
Lucrările sunt realizate cu culori de ulei extra fine pe pânză întinsă pe cadru din lemn, adesea în tehnică numită „cuțit de paletă”, tehnică ,,impasto’’și în tehnică mixtă „penel și cuțit de paletă”. De-a lungul anilor, picturile mele au fost admirate și recompensate în expozițiile organizate în multe locuri din lume. În tehnica mea, culoarea este pusă în decorul creat într-un strat mai gros, obținându-se astfel o textură grozavă și un relief care dă viață picturii și o personalitate unică! În cele din urmă, lucrarea de pictură este protejată de un „lac de vernisare Damar” sau ,,matt vernice’’ care revigorează și înviorează nuanțele culorii și oferă protecție în timp!''
Publicul brașovean și nu numai este invitat în perioada 2-21 aprilie 2024 să admire lucrările lui Emil Ciubotaru în foaierul Centrului Cultural "Reduta" din Brașov, în intervalul orar 10.00 - 20.00.
Vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?