ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ROMILOR

Imagini

Informații

Data: 7 Aprilie 2024, 19:00 Duminică

Descriere

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ROMILOR LA REDUTA

Centrul Cultural Reduta vă invită în data de 7 aprilie 2024, de la ora 19.00, la spectacolul susținut de cel mai cunoscut taraf de lăutari din România, TARAFUL DIN VĂRBILĂU și de trupa de dansuri țigănești RomaFest din Reghin.
Intrarea este liberă pe bază de invitație în limita locurilor disponibile.
Spectacolul este organizat pentru a marca Ziua Internațională a Romilor și face parte din cadrul Proiectului „Mișto tanda, mișto manda – e frumos la tine, e frumos la mine” - un proiect cultural pe care Centrul Cultural Reduta l-a câștigat pentru cofinanțare la AFCN.
Este un demers cultural care își propune cercetarea, conservarea și punerea în valoare a bogăției culturale și a tradițiilor specifice comunității rome, prin documentarea acestora în cele foste 7 sate săcelene din Județul Brașov, precum și conceperea și prezentarea publică a unui program cultural-artistic și educațional specific acestei comunități, atât în Brașov, cât și în Săcele.
Proiectul va fi implementat cu ajutorul partenerilor: Primăria Săcele, Primăria Comunei Târlungeni, Școala Gimnazială nr. 5 – Săcele, Liceul Victor Jinga Săcele, Muzeul Etnografic Săcele, Partida Romilor „Pro-Europa” Sucursala Făgăraș – Brașov.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?