Seara de Bancuri

Imagini

Informații

Data: 7 Aprilie 2024, 18:00 Duminică

Descriere

Seara de Bancuri
Când?
7 Aprilie
18:00-21:00
Unde?
Școala de Teatru Qfeel, Strada Vasile Lupu, 30A - Brașov
Prețul biletului: 50 lei
Bilete online
Te întrebi cum ar fi să petreci o seară înconjurat de râsete și bună dispoziție? Ai curiozitatea de a descoperi o lume plină de haz și improvizație, unde fiecare banc devine o aventură în sine? Ei bine, te invităm la "Seara de Bancuri", la Qfeel .
Un eveniment plin de farmec și râsete, unde te primim cu zâmbete largi și inimile deschise!
Intră într-o atmosferă de detașare și bucurie, pentru că la noi improvizația este la ea acasă și niciun râs nu este prea puternic sau prea contagios!
Dar să nu te aștepți la un program prestabilit sau la replici repetate. La "Seara de Bancuri", totul se creeazăatunci, pe loc, iar fiecare moment este o surpriză plină de creativitate și improvizație.
Pentru ca atmosfera să fie perfectă, participanții se vor putea servi cu felurite sortimente de vin , sucuri , ceai biscuiți , prajituri și fructe - acestea fiind puse la discreție pe toată perioada evenimentului.
Așa că, hai să ne întâlnim într-un loc unde stresul și grija cotidiană sunt uitate, iar zâmbetul devine limba universală a comunicării. Distracția este garantată, iar bucuria este nelimitată. Ești pregătit să te alături acestui eveniment?
Invită‐ți prietenii, luați bilete și veniți împreună la Qfeel.
Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Vom fi bucuroși să îți oferim toate informațiile necesare.
Contactează Echipa Qfeel la nr. de telefon 0792.572.500.
Școala de Teatru Qfeel
Strada Vasile Lupu, 30A - Brașov

www.cursuri-actorie.ro

 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?