Romanian Beef Master 2024

Imagini

Informații

Data: 27 - 28 Septembrie 2024
Locul:Braşov, Lux Divina - Centru de Evenimente
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Romanian Beef Master 2024
Începutul evenimentului:27 Septembrie 2024

Descriere

Romanian Beef Master 2024
Lux Divina, Brașov
Strada 13 Decembrie 96, Brașov 500116
27-28 septembrie

By Chef Radu Zărnescu
Manifestare dedicată exclusiv cărnii de vită!
Programul Evenimentului

27 septembrie 2024

Orele 11:00 - Sosirea invitaţilor (concurenţi, juraţi, fermieri, procesatori, comercianţi, profesori, realizatori de live cookig show-uri…); briefing-ul manifestării; sesiuni de antrenamente

Orele 16:00 – Deschiderea oficială a manifestării. Degustări la liber (diverse cut-uri / grupe musculare, diverse tehnici de gătire) pentru participanţii prezenţi – sesiuni de Live Cooking Show oferite de către invitaţii care gătesc - Mixology Drinks by Bartenders Team

Orele 19:00 – Gala Dinner- Welcome Party, cină festivă cu produse slow cook oferită de către Maki Kukunesh (Bistro Smokăreală Bucureşti) gătite pe cel mai mare smoker offset din România şi echipa Masters of Flames by Chef Radu Zărnescu

Orele 20:00 – Beef Arena DJ Party

 

28 septembrie 2024

Beef Competition & Live Cooking Show

Romanian Beef Master Trophy 2024

8:00 – 13:00: interval orar pentru competiţia profesională

Tematica: ROASTBEEF (reţetă din Anglia datând din anul 1731)

Piese decupate calup acceptate în concurs: vrăbioară, rasol alb, fricandou,

Timp de gătire: maxim 60 minute

14:00 – 22:00: degustări din toate reţetele, prezentări, demonstraţii, Live Cooking Show, Food Pairing,

asocieri – mixology drinks, mise en place – plating

 

 

Live Cooking Beef Show:

 

Echipa Masters of Flames by Radu Zărnescu & Food Nova by Maria Group

Grill: Premium Steak & Butcher Steak

 

Echipa ‘’Food’Venture‘’ Sovata by Szabi Lengyel

Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef), meniu creativ

 

Echipa ‘’Bistro K&K’’ Gheorgheni by Chef Andras Zsigmond

Grill & BBQ: meniu creativ

 

Echipa ‘’Bistro Smokăreală’’Bucureşti by Maki Kukunesh

Slow Cook / Smoker industrial: meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa ‘’Diavolo’’ Târgu Mureş by Chef Janos Falvai

Grill & BBQ: meniu creativ

 

Echipa Restaurant ‘’Sub Cetate Sergiana’’ Braşov by Chef Răzvan Bloj

Grill: Fine Dining Menu

 

Echipa Pizzeria ‘’Etna‘’ Deva by Pizza Chef Chef Mircea Toderaş

Charcoal Oven: Pizza Beef Gourmet

 

Echipa ‘’Szendo Smoker BBQ’’Mezobereny Ungaria by Tamas Csejtei

Slow Cook / Smoker: meniu creativ, meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa ‘’Machete Team’’ Zalău by Chf Adrian Szucs

Grill & BBQ: meniu creativ, meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa ‘’Beef Mania‘’ Timişoara by Chef Bogdan Corduneanu & Cristian Fercu

Slow Cook / Smoker / Grill: meniu creativ, meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa Restaurant ‘’Lyria’’ Iaşi by Executive Chef Adrian Lucian Şipoteanu,

Grill: Fine Dining Menu

 

Echipa ‘’Umai Gastronomic’’ Alba Iulia by Chef Adrian Truţă

Grill: Fine Dining Menu

 

Echipa ‘’Bucovina Grill’’ Cajvana Suceava by Vasile & Pantelimon Piţu

Grill: Steak House Menu

 

Echipa Restaurant ‘’Oscar’’ Iaşi by Executive Chef Ioan David Răileanu

Grill: Fine Dining Menu

 

Echipa ‘’DC Smoke BBQ’’ Braşov by Dorin Mocanu

Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa ‘’Masters of Flames Autogrill‘’ Cluj-Napoca by Executive Chef Adrian Şişiu

Grill: Fine Dining Menu

 

Echipa ‘’Next Level Tattoo‘’ Bucureşti by Constantin Azoiţei

Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa Restaurant ‘’Colina‘’ Bistriţa by Adrian & Ioana Şutu

Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa ‘’Ciurlă Proţap‘’ Suceava by Constantin Ciurlă

Proţap / Rotisor : meniu clasic

 

Echipa ‘’The Beat of Grill&BBQ‘’ Târgu Mureş by Chef Marius Pleşa

Proţap / Rotisor / Ceaun / Grill&BBQ: meniu clasic

 

Echipa ‘’Sweeteria & Boem Atelier‘’ Bucureşti by

Pastry Chef Elena Pavel & Maestru Ciocolatier Vlad Niculescu,

Sweets & Luxury Dessert

 

Echipa ‘’Forro Kutya BBQ‘’ Ungaria by Chef Vizsolyi Robert

Asado : Classic menu

 

Echipa ‘’Steak Empire‘’ Timişoara by Chef Radu Lupăşel

Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)

 

Echipa ‘’Plopii fără Soţ‘’ Iaşi by Executive Chef Elena Pădurariu

Grill: Fine Dining Menu

 

Orele 20:00 – festivitatea de premiere

Orele 21:00 – Galla Dinner / DJ Party cu Florin Bacalu

 

Programul pentru degustări

Degustările (din ambele zile) pentru cei prezenţi
cuprind următoarele reţete şi cut-uri:


1. Premium Steak: Tomahawk, T-bone, Picanha, Tenderloin, Sirloin
2. Butcher Steak: Hanger, Flank, Flap, Bavetă, Skirt, Spider;
3. Slow cooked pieces: Brisket, Plate Ribs, Hammer Thor, Limbă, Coadă, Chuck Neck;
4. Minced Meat: Burger, Sarmale, Sausage, Biftek Tartar
5. Soup: Consomme, Ciorbă de Burtă


Acces la manifestare

Pe bază de invitaţie sau bilet de intrare

 

Vineri, 27 septembrie 2024
- începând cu orele 14:00 şi până la orele 22:00 cost /1 persoană, 200 lei

Sâmbătă, 28 septembrie 2024
- începând cu orele 14:00 şi până la orele 22:00, cost /1 persoană, 250 lei

 

Degustările cuprind toate cut-urile de la carcasa de vită fără limită de cantitate!

 

 

Genul evenimentului

Întrunire profesională, comunitate Grill & BBQ

 

Interdicţii de acces

-nu este permis accesul cu animale de companie

-nu este permis consumul de droguri sau alte substanţe halucinogene indiferent dacă ele sunt legale sau nu

-nu sunt premise autoturismele în incinta evenimentului

-nu sunt premise niciun fel de arme: arhaice sau de vânătoare, de foc, de autoapărare

-nu este permis accesul cu combustibili lichizi

 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?