Dragoste si Zambete

Imagini

Informații

Data: 5 Aprilie 2024, 19:00 Vineri

Descriere

Îndrăgiții artiști din Codlea, Corina și George Nica, alături de Dana Florian, cantautoare din București, vor cânta ritmurile primăverii, dragostei și veseliei!
Corina și George Nica, el - lutier și chitarist pătimaș, ea - îndrăgostită de muzică și poezie, cântă împreună din liceu. Au creat împreună frumoase melodii de dragoste, un Cenaclu Literar Muzical ,,Dincolo de cuvinte", patru cărți de poezie și un album folk numit ,,Declarație de dragoste".Pasionați de carte și seri de folk, vin cu gânduri de bine și prietenie!

Dana Florian ne îndeamnă, prin cântecele și poveștile ei, să fim noi, mereu altfel, mai buni! Pentru că muzica sa este proaspătă și surprinde de fiecare dată, de la versurile profunde sau nostime, interpretarea unică și până la variația melodică cu influențe de jazz, blues sau pop. Cu două albume la activ, Dana este o prezență tonică și îndrăgită pe scenele folkului românesc și nu numai

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?