Concert Ultimul Etaj // Electric Humidity // Serotonin

Imagini

Informații

Data: 14 Iulie 2024, 18:30 Duminică

Descriere

Galeria de Arta Ora0 te invita la un super concert cu Ultimul Etaj // Electric Humidity // Serotonin!
Data: 14 iulie 2024 (duminica)
Ora: 18.30
Support artisti: 40 lei


ULTIMUL ETAJ
Ultimul Etaj este o trupa din Brasov care a captat atentia scenei muzicale underground prin stilul lor unic si energia vibranta pe care o aduc la fiecare concert. Abordand o combinatie hard rock, metal si punk, muzica lor este caracterizata de riff-uri de chitara memorabile, linii de bas melodice si versuri care reflecta teme personale si provocatoare.
Ultimul Etaj s-a remarcat prin performantele lor memorabile la evenimente prestigioase precum Brasov Jazz&Blues Festival, INKFEST, si la petrecerile tematice de la Aftar Hours, cum ar fi Halloween Party si Party ca pe Vremuri. Fiecare concert a fost o ocazie de a atrage si impresiona un public divers, consolidandu-si astfel reputatia in scena muzicala underground.
Ultimul Etaj
Miță- Chitara si voce
Victor- Voce
Alex Balex- Voce
Silviu- Tobe
Ciprian- Bass

ELECTRIC HUMIDITY
Electric Humidity este o trupa de Hard Rock din Bucuresti, formata in 2021, la inceputul lunii martie. Trupa si-a propus de atunci sa creeze un sunet nemaiauzit in Romania si sa faca un show incendiar ca sa ofere publicului un moment de neuitat.
Au cantat la numeroase evenimente pana in momentul de fata, inclusiv festivalul "The Freedom Bell" (edițiile I si II) din clubul Fabrica organizat in scopuri caritabile pentru refugiatii ucrainieni, festivalul Iubim2Roti ediția VIII- Insula Fundeni, in deschidere la KEMPES, în clubul Quantic, la Bikers for Humanity Rock Fest, concert de lansare album in Quantic alaturi de White Mahala, etc.
Electric Humidity
Teo Voican - Voce
Chihai Pavel - Chitara
Iva Teodor - Chitara
Subțirica Gabriel - Chitara Bass
Adrian ,,Bikkini" Marian - Tobe

S E R O T O N I N
S E R O T O N I N este o trupa tanara, formata in luna mai 2023 chiar #ingalerie din 4 muzicieni cu stiluri, caractere si experiente diferite. Simbioza dintre personalitatile lor a dus la nasterea acestei formatii, ce abordeaza un stil alien punk rock.
S E R O T O N I N canta doar in limba romana, avand piese proprii, originale care abordeaza diferite subiecte ce ating atat realitatea exterioara din ziua de astazi cat si realitatea intrinseca a fiecaruia dintre noi.
Pana in prezent, trupa a concertat in mai multe locatii din Brasov si Sibiu.
Presarat totul cu zambete si dorinta de a transmite cat mai multe emotii faine publicului, S E R O T O N I N va invita la dans!


S E R O T O N I N
Briana- Voce
Hanna- Tobe
Dena- Bass
Robert- Chitara

Va asteptam!!!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?