Concert extraordinar Bogdan Ota, lansare de album Chronos - The Master of Time

Imagini

Informații

Data: 11 Aprilie 2024, 18:30 Joi
Locul:Braşov, Kronwell Hotel

Descriere

Lansare de album Chronos -The Master of Time Pianistul si compozitorul Bogdan Ota este artistul roman cu una din cele mai spectaculoase evoluții naționale si internaționale. Un nume sonor in industria muzicala contemporana, Bogdan a vandut peste 30.000 de albume si a concertat in Europa, Australia si Statele Unite ale Americii.
Artistul a lansat al treilea său album intitulat BLISS in Las Vegas printr-unconcert la Hilton Lake Las Vegas alături de Henderson Symphonic Orchestraunde s-a bucurat de o sala arhiplina, concert la care s-a prezentat și CelineDion in public sa-l asculte. Artista nu este singura vedeta internațională carea călcat pragul sălii de spectacol la concertele lui Bogdan.

Printre VIP-urile americane cărora Bogdan le-a cântat se număra si fostul primar al New Yorkului Rudy Giuliani, dr. Miriam si Sheldon Adelson, proprietarii celui mai mare lanț de cazinouri din lume care ulterior au devenit si prieteni apropiați ai artistului, cântăreața Vanessa Williams cu care Bogdan a colaborat intr-o producție Cirque du Soleil numită One Night for One Drop si lista poate continua.

Bogdan a apărut pe prima pagina a revistelor VIP si Luxury Las Vegas Magazine, a fost nominalizat Personalitatea Anului 2013 la secțiunea Arta de către Academia Europeana Hubners Who is Who și a fost invitat special al canalelor de televiziune FOX News si Channel 3.

Dupa 8 ani de concerte, recitaluri si producție media in SUA Bogdan s-a reîntors în țară și va lansa al patrulea album intitulat “Chronos - The Master of Time” în Brașov.

Spectacolul de lansare a albumului “Chronos” va avea loc pe 11 aprilie 2024 la orele 18:30 la Hotel Kronwell in Brașov. Experiența spectatorilor va fi fabuloasă grație îmbinării originale a mai multor arte (muzica, proiecții video, joc de lumini), in stilul mega producțiilor de pe scenele Las Vegas-ului.

Concertul este un eveniment cu covor roșu și șampanie organizatorii dorind sa ofere un tratament deosebit publicului in cadrul sesiunii de autografe si fotografii oficiale de la finalul serii.


Biletele sunt puse in vânzare in rețeaua iabilet.ro.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?