Toulouse Lautrec

Imagini

Video

Toulouse Lautrec, CC BY-SA 3.0, prin Wikimedia Commons

Toulouse Lautrec este o trupă rock românească fondată în 2009, încadrată adesea în genurile Alternative Rock, Indie Rock.[1]

Toulouse Lautrec au compus în engleză, franceză și română. Single-urile lor au ajuns în topurile muzicii independente din România, câteva dintre ele ajungând pe locul 1[2] ("Te Spun", "Yesman", "Domino", "Iubita mea doarme" ). Au cântat la festivaluri populare (B'estfest, Felsziget Peninsula, Ursus Experience, Liveland, Untold, Shine, In Transylvania, Fete de la Musique, FishEye Fest, Street Delivery, Vienna Waves în Austria, Snowfest în Franța, Sun-Day Fest - Rep. Moldova) și la festivaluri de film (Shorts Up, Future Shorts, Festivalul European de Film) sau de literatură (Budapesta - Ungaria, Cracovia - Polonia), Ingolstadt (DE) - Festivalul Dunării. În timpul flash mob-ului de lansare a modelului Ford B-Max (2012), au apărut cântând în mașină, iar premiera filmului Iron Man 3 (2013) a fost acompaniată de un scurt concert Toulouse Lautrec. Ocazional, au cântat în păduri, în săli de operă, în galerii de artă, într-o ambulanță sau pe o mașină de pompieri. În afară de diverse sesiuni radio și emisiuni TV[3] (unplugged sau nu) Toulouse Lautrec a fost prezent în celebrul MTV Unplugged în aprilie 2013.

Acest articol folosește material din articolul Wikipedia Toulouse Lautrec, care este publicat sub licența Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?