Scarlet Aura

Imagini

Video

Scarlet Aura, CC BY-SA 3.0, prin Wikimedia Commons

Scarlet Aura este o formație românească de heavy metal și muzică rock din București, România. Formația a fost inițial formată în 2014[2] sub numele AURA[3], dar mai târziu, în 2015, și-a schimbat titulatura în Scarlet Aura[4][5]. De la înființare, trupa a lansat opt albume complete, un DVD live și două EP-uri. Datorită imaginii trupei cu purtarea aripilor pe scenă, fanii au numit Scarlet Aura "Îngerii Rockului Românesc".

Acest articol folosește material din articolul Wikipedia Scarlet Aura, care este publicat sub licența Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?