Rotting Christ

Imagini

Video

Rotting Christ, CC BY-SA 3.0, prin Wikimedia Commons

Informații

Nume:Rotting Christ
Evenimente viitoare:Metalhead Meeting 2024

Rotting Christ este o formație de black metal din Atena, Grecia, fondată în anul 1987. Sunt recunoscuți ca fiind prima trupă de acest gen din regiune. Trupa era formata din fratii Sakis Tolis (născut la 29 iunie 1972, Atena, voce și chitară) și Themis Tolis (născut la 28 martie 1974, Atena, tobe). Andreas Lagios (născut la 11 noiembrie 1972, Atena) a fost de basistul din anul 1996, având în loc de Jim Patsouris. Giorgos Bokos a aderat în calitate de chitarist, în 2005, înlocuindu-Kostas Vassilakopoulos.

Trei keyboardists au fost o parte din trupa; Tolias George, George Zaharopoulos și o sesiune cunoscut numai ca Panayiotis.

Biografie

În două decenii de existenta, trupa a inceput ca brut de black metal, dar utilizate ce a fost descris ca fiind un "dark metal" [5] direcție pe versiuni mai târziu, aproape face departe cu titlu de black metal, dar nu a compromite lor extrem de sunet .

În timpul lor de repetitie era la sfârșitul anilor 1980, trupa a inceput ca grindcore și lansat diverse demonstrații și pleacă cu alte trupe din zona de la Atena. Grupul va mai târziu le modifica sunetul cu influență din proto-black metal, cum ar fi benzi, Celtic Frost și venin, și în acest proces a devenit unul dintre genurile de instigatori. 5 cântecul lor demo, Satanas Tedeum, ar arăta un grindcore / black metal, crossover, urmat de cariera-rupere PE, trecerea la Arcturo, în anul 1991.

Unul din trupa prima majore aparitii pe 1993 a fost "Fuck Christ Tour", constând din nemuritor și Blasfemie. În timpul acestui concert, unii membri ai publicului s-au angajat în activitati de tăiere și auto mutilare care au dus la spitalizarea acestora. [6] Inainte de a semna pentru a Unisound, Mayhem a Øystein Aarseth au exprimat interesul de a distribui prin banda lui "Deathlike Silence Productions" etichetă, [7], dar din cauza lui Aarseth crimă în același an, materializat nimic. Banda va semna la Century Media, în 1996 și rămâne pe lista lor de 10 ani, înainte de aderarea Season of Mist.

Rotting Christ au jucat în mai multe continente în afara lor nativ Grecia, inclusiv cele două Americi, mai mare în Europa, Rusia, Regatul Unit, Malta și Orientul Mijlociu. Heavy metal, mai multe festivaluri din întreaga lume au găzduit trupa, inclusiv din 2003 Wacken Open Air din Schleswig-Holstein, Germania. Trecut tourmates au inclus My Dying Bride, Tristania, Tiamat, Vintersorg, Finntroll, Agathodaimon, Old Man's Child, invidios de Creație, anorexie Nervosa, Vader, Krisiun, Deicide, Behemoth și Nile, printre multe altele.

Acest articol folosește material din articolul Wikipedia Rotting Christ, care este publicat sub licența Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?