Ihsahn

Imagini

Video

Ihsahn, CC BY-SA 3.0, prin Wikimedia Commons

Informații

Nume:Ihsahn
Evenimente viitoare:Metalhead Meeting 2024

Vegard Tveitan (n. 10 octombrie 1975), mai bine cunoscut sub numele de scenă Ihsahn, este solistul vocal și chitaristul formației norvegiene de black metal Emperor. Ihsahn nu a dezvăluit niciodată de la ce provine pseudonimul său[1]. În prezent Ihsahn se concentrează exclusiv asupra proiectului său personal, formația eponimă Ihsahn.

Acest articol folosește material din articolul Wikipedia Ihsahn, care este publicat sub licența Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?