Five Finger Death Punch

Imagini

Video

Five Finger Death Punch, CC BY-SA 3.0, prin Wikimedia Commons

Informații

Nume:Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch (abreviat FFDP sau 5FDP) este o formație americană de heavy metal, din Las Vegas, Nevada. Formația a fost înființată în 2005, numele grupului fiind derivat dintr-un clasic film de arte marțiale. Componența originală a trupei consta din vocalistul Ivan Moody, chitaristul Zoltan Bathory, chitaristul Caleb Andrew Bingham, basistul Matt Snell, și bateristul Jeremy Spencer.

Acest articol folosește material din articolul Wikipedia Five Finger Death Punch, care este publicat sub licența Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?