Cafeneaua Verde

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Cafenea, Restaurant, Bar
Bucătărie: Italiană
Muzică: Variată
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Vin:08:00 - 24:00
Sam - Dum:10:00 - 24:00

Informații de contact

Telefon: +40 724 084 324 / +40 799 777 617
E-mail:
Adresa: Timișoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 2

Facilități

Business Lunch
Livrare
Wi-Fi
Terasă

Descriere:

Cafeneaua Verde este situata in inima Timisoarei, in piata Libertatii. Misiunea noastra este aceea de a face mai senina ziua celor ce ne trec pragul. Ne propunem sa facem acest lucru oferindu-le o atmosfera relaxata, preparate delicioase si cate un zambet pentru fiecare client.

Cafeneaua Verde nu este doar un bar, asa cum nu este nici un restaurant. Pentru ca vrem sa oferim ce e mai bun din fiecare, fara a ne pierde farmecul, ramanem o „cafenea”, sau daca vreti, un mic bistro, in care puteti savura fie o cafea, fie un pranz.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul