Café Lumière

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Cafenea
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Sam:08:00 - 22:00
Dum:10:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 0770 130 878
E-mail:
Adresa: Timișoara, str. Calea Sagului nr. 100 (Shopping City, Nivel 0)

Facilități

Wi-Fi
Parcare

Descriere:

Cel mai bun prilej de a te întâlni cu prietenii este o cafea bună, care te invită la poveste!

Povestea Café Lumière este legată de povestea oraşului nostru drag, Timişoara. Numele nostru, Café Lumière, este un tribut adus Timişoarei, un oraş cosmopolit, primul din România cu străzile illuminate electric, oraş elegant, cu o arhitectură de inspirație vieneză, care a adus Timişoarei numele de „Mica Viena”.

Lumina celor 80 de candelabre din cafeneaua noastră transformă ambientul într-unul magic, alunei săli de bal vienez contemporan care impresionează, paradoxal, prin nobleţe, grandoare şitotodată prin intimidate.

Povestea Café Lumière este una personală! Îmbinăm pasiunea noastră personală pentru eleganță întot ceea ce facem, pentru dragostea de lumină şi de arome! Iubim cafeaua, ceaiul şi aromele unice, timpul de calitate şi răsfăţul alături de prietenii noştri sau de ce nu, alături de partenerii noştri de afaceri.

O cafea, un smoothie sau un fresh devin la Café Lumière o experienţă de neuitat! Pentru noi, clientul este întodeauna pe primul loc, ne străduim să facem din Café Lumière locul preferat pentru o pauză de cafea, pentru o întâlnire romantică sau pentru a încheia o afacere de succes.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul