Competiție Catan

Imagini

Informații

Data: 15 Iunie 2024, 16:00 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Exit Reality
Evenimentele trecute
  • 25 Mai 2024, 16:00 Sâmbătă

Descriere

Ești pregătit pentru un concurs de Catan?
Te invităm la o competiție captivantă unde vei avea ocazia să-ți demonstrezi abilitățile de negociere și planificare. Construiește drumuri, orașe și dezvoltă cele mai eficiente strategii pentru a domina insula misterioasă.


Acesta este momentul să îți pui la încercare talentul strategic într-o competiție ambițioasă. Fie că ești un veteran al jocurilor de societate sau un nou explorator al acestui univers, competiția de Catan este locul perfect pentru a-ți testa și îmbunătăți abilitățile. Fii primul care își extinde coloniile și resursele pentru a câștiga titlul de Mare Colonist!
Premii Atractive!
Nu doar că vei avea o seară plină de distracție, dar ai șansa de a câștiga 50% discount pentru tine și echipa ta la o sesiune în Realitate Virtuală alături de prietenii tăi sau acces gratuit pentru următoarea competiție.
Înregistrează-te acum pentru a-ți asigura poziția în competiție! Locurile sunt limitate, așa că nu rata ocazia de a fi parte din această competiție memorabilă!
Preț: 20 lei
Vârstă recomandată: 12+ (persoanele sub 14 ani trebuie însoțite de adulți)
Sistem: Meciuri eliminatorii consecutive. Cei care sunt eliminați se pot juca mai departe meciuri amicale de Catan sau pot alege alte jocuri din colecția generoasă a locației.
Notă: Te rugăm să aduci ceva de mâncare și băuturi, deoarece nu se pot achiziționa direct de la locație. Vom avea o zonă dedicată pentru picnic unde poți socializa cu ceilalți participanți.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?