Concert Robin and the Backstabbers

Imagini

Informații

Data: 12 Iulie 2024, 19:30 Vineri
Locul:Timişoara, Faber.community

Descriere

Versuri avangardiste, sunet grungy și melodramatic… știi despre cine vorbim?
Robin and the Backstabbers, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternative din România te cheamă la concert la FABER, în data de 12 iulie.
Pop-rock, electro, indie, alternative, muzica lor nu se rezumă la un singur gen. Prin latura lor experimentală, au reușit să aducă un suflu nou în muzica alternativă. Iar acum pregătesc un nou show electrizant, în stilul caracteristic lor, pe care să-l aducă la Timișoara.
Vino la concert în 12 iulie și lasă-te purtat de duetul dintre poezia și sunetul specific Robin and the Backstabbers.

Deschidem porțile și barul la ora 19.30, iar concertul începe de la 20:15. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 23.
Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.
Eveniment creat împreună cu EpicenterHUB și susținut de Banca Transilvania, Azur, Hamilton, Autonom

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.
Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsând trupa în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?